V

Luxe Appartement Met Zeezicht

bedrooms
2
bathroom
2
livingarea
77 m²

Fantastische luxe appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers en prachtig panoramisch zeezicht over de skyline van Benidorm. 
Ze hebben een ruime living met moderne open keuken en kamerhoge openglijdende ramen die toegang geven naar de terrassen en dakterrassen met fantastische zichten. 
De gelijkvloerse appartementen die eigenlijk op het eerste verdiep liggen hebben een groot voorterras met trap naar beneden naar een privé tuin. 
Deze is gedeeltelijk overdekt waardoor u een schaduwrijk terras hebt om te relaxen en een open tuin om te zonnebaden. De penthouses hebben een front terras en een zeer groot dakterras met uiteraard fantastische zichten.
Tussen de 3 blokken is er een gemeenschappelijke zone om te zonnebaden en 2 zwembaden. Er is dus een zwembad per 8 appartementen met zeezicht van op elke plaats. 
Aan elke blok is er een buitenlift. Er is een privé parkeerplaats op het domein voorzien.
Het luxe resort is gebouwd op een heuvel op 5 minuten rijden van het prachtige strand van Finestrat. 
De shopping centers met hun vele restaurants, tapas bars, koffie bars, winkels en supermarkten liggen op 3 minuten rijden. 
Het zeer bekende pretpark Terra Mitica ligt kortbij het resort. De stranden van Benidorm liggen op 10 minuten rijden en Alicante luchthaven op 30 minuten.


Lees meer

Algemeen

  • Type vastgoed: Nieuwbouw Appartement
  • Adres: Finestrat
  • Prijs: Prijs op aanvraag
  • Bewoonbare oppervlakte: 77 m²
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Aantal badkamers: 2

Vraag meer informatie

Vergelijkbare panden