V

Exclusieve Penthouse Op Buitengewone Locatie

bedrooms
4
bathroom
2
livingarea
100 m²

Keuze uit appartementen met 1, 2, 3 of 4 slaapkamers met ruim terras en prachtig uitzicht op de bergen en/of de zee.
Ruime living met geïntegreerde keuken. De slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten en sluiten aan met het terras door middel van grote schuiframen. Door het gebruik van grote raampartijen en lichte kleuren wordt een luxueus gevoel gecreëerd met harmonieuze samenhang naar je buitenruimte.
Binnen het complex vindt je prachtige gemeenschappelijke delen, om van je vakantie te genieten in alle comfort en luxe. Meer dan 7600 m² tuinen in mediterraanse stijl, een prachtig zwembad en kinderbad, sportterreinen met onder andere 2 padelbanen, fitnessruimtes, spa-gedeelte met sauna’s en jacuzzi’s..
Op de dakverdieping vindt je ook nog de rooftop bar en infinity pool met adembenemende zichten over heel de regio.

Een exclusief complex op een buitengewone locatie, waar de Costa de Valencia en de Costa de Azahar samenkomen, en het beste van beide bestemmingen samenbrengt. 
De appartementen bieden een panoramisch uitzicht op de omgeving en zijn gelegen op wandelafstand van het strand van Canet d'en Berenguer, tweemaal uitgeroepen tot beste strand van Spanje, en op een paar minuten van het natuurpark Sierra Calderona en de jachthaven. 
In de buurt vind je winkelcentra met restaurants en recreatiemogelijkheden. 
Op 25 minuten rijden bevindt zich Valencia, een historisch centrum met ontelbare meesterwerken op het vlak van architectuur en gastronomisch gebied.
De toegang tot de belangrijkste snelwegen is snel en makkelijk vanuit je residentie.  


Lees meer

Algemeen

  • Type vastgoed: Penthouse
  • Adres: Port De Sagun
  • Prijs: Prijs op aanvraag
  • Bewoonbare oppervlakte: 100 m²
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Aantal badkamers: 2

Vraag meer informatie

Vergelijkbare panden