V

Imposante Villa Met Zeezicht

bedrooms
4
bathroom
4
livingarea
947 m²
Uitzonderlijke luxeresidentie waar nattuurlijke elementen met hout, beton en steen een prachtige harmonie creëren met de omgeving. 

Het interieur zit vol oog voor luxe en details met decoratieve elementen en lambriseringen die rustgevende sferen creëren. Kamers met verschillende hoogtes, plafondhoge glaspartijen die samenkomen en ruimtes verbinden, warme verlichting,..
De woonst beschikt over 3 slaapkamers met en- suite badkamer, alsook een master bedroom met eigen badkamer. De blikvanger hier is een prachtige badkuip met zicht op zee. De ruime, open leefruimte is verbonden met vele andere kamers, waaronder de keuken en eetkamer, een tweede - intiemere - woonkamer, toiletruimtes en vrije ruimtes geschikt als extra slaapkamer, fitnesszaal, kantoor of bioscoop.
De tuin is volledig geïntegreerd in de architectuur en beschikt over verschillende buitenruimtes. Er is een groot zwembad met glazen wand, ruim terras, chill-out zone en verschillende veranda's om op alle momenten van de dag te genieten van het mediterrane klimaat en prachtig zicht op de Middellandse Zee. 

Het historische stadje Benissa ligt in het noorden van de Costa Blanca en heeft een charmant dorpscentrum. Benissa bestaat uit twee delen: het middeleeuwse centrum in het binnenland en het kustgebied. Benissa heeft 4 km kustlijn met stranden, baaien en kliffen.
Benissa ligt op negen kilometer van Calpe.

Lees meer
€ 3.125.000

Ref: 1706067

Benissa

Algemeen

  • Type vastgoed: Villa
  • Adres: Benissa
  • Prijs: € 3.125.000
  • Bewoonbare oppervlakte: 947 m²
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Aantal badkamers: 4

Vraag meer informatie