V

Ontwerp Je Eigen Villa In Costa Blanca

bedrooms
3
bathroom
2
totalarea
1010 m²
livingarea
100 m²

Droom je van een villa in het zuiden van Spanje, die je zelf kan ontwerpen?

Je koopt de grond van particuliere eigenaars en wij ontwerpen er voor jullie een villa op, waar je volledig inspraak in hebt. Uiteraard bepaalt het ontwerp de prijs. In deze advertentie wordt er slechts een voorbeeld gegeven van wat mogelijk is. Groter kan altijd!

Deze grond is gelegen in een zeer populaire wijk nabij Villamartín aan de Costa Blanca Zuid, heel dicht bij de Campoamor golfbaan, en kortbij alle faciliteiten. Op 4 km ligt er ook het indrukwekkende winkelcentrum Zenia Boulevard complex en de prachtige stranden van La Zenia, Playa Flamenca en Cabo Roig liggen op 5,5 km.

Aan de zuidelijke Costa Blanca en in het noorden van de Costa Cálida overheerst een vlak landschap met palmbomen en uitgestrekte witte zandstranden.

Je kan er nadien genieten van 2.800 uren zon per jaar en van een Mediterrane levensstijl. En Alicante, Elche, Murcia en Cartegena zijn prachtige steden die voor veel afwisseling zorgen. strandleven.

Maar er zijn ook heel leuke badplaatsen zoals Santa Pola, Guardamar, Torrevieja, San Pedro en Los Alcázares, waar er altijd wel iets te beleven valt.


Lees meer
€ 399.900

Ref: 1709549

Orihuela Costa

Algemeen

  • Adres: Orihuela Costa
  • Prijs: € 399.900
  • Grondoppervlakte: 1010 m²
  • Bewoonbare oppervlakte: 100 m²
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Aantal badkamers: 2

Vraag meer informatie