immo ID Espana

Ontdek nu
Residential Las Islas

Bekijk het aanbod

Nieuw project op wandelafstand van het strand

Dit kleinschalig project is de ideale combinatie tussen vakantie- en investeringsvastgoed. Zoek je rust en wil je op 150 meter van het strand en wandelboulevard zitten, dan is dit jouw locatie. Het project is gelegen in Estrella de Mar een idyllische urbanisatie net buiten het rustige vissersdorp Los Urrutias aan de Mar Menor.
In deze urbanisatie vind je een aantal restaurants, een supermarktje en bars. En in de onmiddellijke omgeving zijn alle andere voorzieningen beschikbaar (kerk, apotheek, kranten en nog veel meer).


Los Urrutias is een gemeente in de autonome gemeenschap (comunidad) Murcia en is gelegen aan de Costa Calida met zicht op La Manga, de smalle landstrook (lengte 22 km en breedte tot 1,5 km) die de Mar Menor afsluit van het open water van de Middellandse Zee.


Het klimaat is hier schitterend met meer dan 300 dagen zon per jaar en een gemiddelde temperatuur van 18°C.  Men kan hier spreken over het beste klimaat van Spanje.  Een echt klimatologisch paradijs dankzij de steun van de bergen van het binnenland, die de kuststreek beschermen tegen de wind en zij zorgen heel het jaar door voor de aangename temperaturen. Dit mediterraan subtropisch klimaat zorgt voor zomertemperaturen van 28°C tot 32°C en voor zachte lentetemperaturen in de winter.

Het project Las Islas ligt op 43 km van Murcia, 16 km van Cartagena en slechts op 10 minuten rijden van Los Alcazares, een typische Spaanse badstad waar winter en zomer activiteit is.

Interesse in dit project?

Vul alvast onderstaand formulier in en wij contacteren je zo spoedig mogelijk!