contact

BRUSSEL
Square Ambiorix 32 11/B
BRUSSEL
Square Ambiorix 32 11/B
BRUSSEL
Square Ambiorix 32 11/B
Mechelen
Befferstraat 18
Sint-Katelijne-Waver
Lemanstraat 56
Brussel
Square Ambiorix 32
+32 474 24 24 48

info@immoid-espana.be

Vertel, waar wil jij graag wonen?

monogram

Immo ID Espana houdt er allemaal rekening mee. En daar er in Spanje geen exclusiviteit is en wij dus alles kunnen en mogen verkopen, vinden we zo altijd het geschikte pand. We helpen je bij aansluiting van de nutsvoorzieningen, opening van een bankrekening, installatie van alarm of wifi en nog vele andere zaken. Je kan bij ons ook terecht voor nuttige informatie over de streek, organisatie van je gezondheidszorg, lekkere restaurants, enz. Kortom elke vraag wordt beantwoord. Zijn er zaken waaraan we niet gedacht hebben? Vertel het ons en we denken graag met je mee! Naast onze eigen kennis kan je ook vrijblijvend beroep doen op het advies van enkele lokale advocaten waarmee wij samenwerken. Zij staan jullie samen met ons mee bij om weloverwogen en goed geïnformeerd tot een aankoop over te gaan.

Stap voor stap begeleiden we jou door het hele proces. Je gaat mee met ons op bezichtigingstrip om je toekomstige eigendom te gaan bekijken.

Bij Immo ID Espana kies je voor een persoonlijke aanpak.

Interesse? Neem contact op voor een persoonlijk gesprek.

Ontdek Santa Rosalia

Welkom in Santa Rosalia Lake & Life Resort, een nieuw en exclusief resort aan de Middellandse zee. Wat u mag verwachten van wonen in Spanje? Lees verder en laat u overtuigen van het Spaanse leven!

Ontmoet ons

Enkele keren per jaar organiseren wij infomomenten of opendeurdagen waarin we je in een groepssessie of een individuele sessie informatie geven over het aankopen van een eigendom in Spanje. Alle aspecten van investeren in Spanje komen aan bod. Je bent daarna goed geïnformeerd over het aankoopproces, dat we duidelijk in te nemen stappen opdelen, de valkuilen en de bijkomende kosten vooraleer je gaat kopen.

We tonen ook altijd enkele nieuwe of uitzonderlijke projecten, zodat je al kan beginnen dromen …

Je kan ook vrijblijvend een persoonlijk gesprek aanvragen met ons, waarin je al je vragen kan stellen en we dieper kunnen ingaan op specifieke zaken. Deze individuele afspraken kunnen op één van onze kantoren of via een online meeting.

Waarom immo ID Espana?

Wij werken in dienst van jou, de koper en werken niet voor de bouwer of ontwikkelaar.

We zijn meer dan verkopers van panden! We zijn ‘pandenjagers’ en zoeken op basis van jouw wensen het geschikte pand.

Wil je aan zee, in het binnenland of op een golf wonen? In een appartement of huis? Wil je er gaan wonen of is het een vakantieplek die al dan niet ook verhuurd moet worden? Wil je kortbij winkels en restaurants zitten of toch iets rustiger en afgelegen?