Wij helpen in jouw zoektocht

Aan welke kust wil je iets kopen?

De Spaanse kustlijn is onderverdeeld in verschillende Costa’s. Deze Costa’s samen met de eilanden zijn de populairste vakantiebestemmingen van het land.

We kunnen je zowel helpen aan de bruisende Costa Brava in het Noordoosten, als langs de prachtige witte zandstranden van de Costa Blanca in het Zuidoosten tot de langgerekte goudkleurige stranden van de Costa del sol in het Zuiden.

Dit zijn de 3 bekendste Costa’s van Spanje, maar er zijn er nog vele andere.

 

Ons eigen verkoopteam is gevestigd en gespecialiseerd in de Costa Blanca Zuid en Costa Calida, maar in alle andere costas of eilanden werken we samen met een lokale partner die al vele jaren daar ter plaatse volgens onze filosofie en werkmethode handelt. Zij doen de zoektocht naar de panden en de administratie ter plaatse, maar wij blijven jouw contact hier in België en je kan steeds bij ons terecht voor alle vragen.

Daarom zal je op onze website vooral panden vinden aan de Costa Blanca Zuid en Costa Calida en een kleiner aantal panden aan de Costa Blanca Noord en Costa del Sol. Van alle andere costas of eilanden is het aanbod op onze website niet zichtbaar.

Aangezien er in Spanje geen exclusiviteit is en wij dus alles kunnen en mogen verkopen, vinden we zo altijd het geschikte pand voor jou als je je wensen hieronder aan ons te kennen geeft.

monogram icon

Je bent op zoek naar

Selecteer je type

Je interesse

In welke regio zoek je een pand

Hoeveel slaapkamers wens je

Hoeveel badkamers wens je

Je budget

Hou rekening met 12-14% kosten (BTW, notaris, advocaat, …) bovenop de basisprijzen in de meeste Spaanse regio’s (Tenerife vormt hierop een uitzondering met lagere BTW en registratie). Als budget bepaal je best een bedrag, kosten inclusief!

Wat is belangrijk

Je verblijf

Termijn van aankoop

Ik wens op de hoogte te blijven van

Hoe kunnen we je bereiken