Hét moment om je ideale woning én de streek te bezichtigen.

Een grote investering hoeft geen grote zorgen met zich mee te nemen. We nemen je dan ook met plezier mee op bezichtigingstrip naar Spanje. Zo kan je jouw nieuwe woning van op de eerste rij ontdekken.

Vooraleer we effectief naar Spanje vertrekken nodigen we je graag uit voor een gezellige babbel . Zo leren we je kennen en weten we perfect welke projecten bij jou passen.

We prikken samen een datum en dan zit het werk er voor jou op. Het enige dat we van jou nog verwachten is dat je ten volle geniet van deze ervaring.

De bezichtigingstrip

Naast het bezoeken van de projecten die voldoen aan je verwachtingen, ontdekken wij ook de streek voor een eerste keer. Op het programma: leuke plekjes, mooie parken, goede restaurants, maar ook apothekers, supermarkten etc.

Ook de minder leuke zaken maken wij voor jou aangenaam. Ter plaatse werken wij samen met notarissen en advocaten die het beste met jou voor hebben . Wens je de bouwpromotor te spreken? Ook dat kunnen we voor jou regelen. Zo krijg je de juiste informatie en kun je met een goed gevoel beslissen.

Op het einde van deze minivakantie voel je je hier ongetwijfeld helemaal thuis.

Ik schrijf me in voor een bezichtigingsreis