Hier leeft u als God in Spanje!

Mar Menor

Mar Menor

Deze lagune aan de Costa Calida wordt van de Middellandse zee gescheiden door La Manga del Mar Menor. Deze smalle landstrook, die zo’n 22 kilometer lang is, vormt de perfecte locatie voor een ontspannende fietstocht of wandeling. Op het zoutwatermeer zelf kan u dan weer zeilen en surfen, of genieten van het leven onder water tijdens een duiktocht. De hotspot dus voor alle waterfanaten en fans van fauna en flora.

Murcia

Vlakbij Santa Rosalia Lake & Life Resort vindt u dit levendige stadje. U geniet er niet alleen van de architecturale pareltjes, zoals de kathedraal en tal van kerken en paleizen, maar ook van een fantastisch culinair en cultureel aanbod. Hier valt altijd wel iets te beleven of te ontdekken!

Murcia

Cartagena

Cartagena

Deze havenstad is een plek met een enorm boeiende historie. Gesticht in de derde eeuw voor Christus- door een legeraanvoerder uit Carthago, vandaar de naam - is dit een plek waar u de geschiedenis voelt in al het cultureel en historisch erfgoed. Hier kan u rustig rondwandelen, snuisteren in de vele gezellige winkeltjes en tussendoor genieten van een hapje en drankje. Avontuurlijk aangelegd? Dan is een flink trektocht door de bergen rondom Cartagena helemaal uw ding!

Los Alcazares

Los Alcazares is een havenstadje aan de rand van de lagune Mar Menor en dus de perfecte uitvalsbasis voor wie wilt genieten van een dagje aan het water. Meer zin in een dagje op de green? La Serena Golf is een golfterrein waar u steeds terecht kan voor een ontspannend (of competitief?) potje golf.

Los Alcazares

Interesse in dit project?

Vul alvast onderstaand formulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk!