SANTA ROSALIA LAKE & LIFE RESORT

LUXUEUS WONEN IN SPANJE

Wonen en leven in Spanje

Wonen en leven in Spanje

Het Santa Rosalia Lake & Life Resort is een uniek en gloednieuw woonproject onder de Spaanse zon. Gelegen aan de Middellandse zee, in het zuidoosten van Spanje, is dit een hemelse locatie waar u enkel hoeft te genieten van het stralende weer, plezier en la vida española.

Dit prachtig resort, enkel toegankelijk voor de bewoners, is makkelijk bereikbaar vanuit de luchthaven van Murcia op 20 minuten rijden of de luchthaven te Alicante op 55 minuten. 

Genieten zonder zorgen

In het Santa Rosalia Lake & Life Resort heeft u de keuze uit verschillende luxueuze villa’s en appartementen. Deze woningen zijn voorzien van alle comfort en faciliteiten zodat u kunt genieten van uw welverdiende rust. Alle villa’s en appartementen tellen 2 of 3 slaapkamers, zijn ruim genoeg voor u en uw familie en bieden een mooi uitzicht en voldoende privacy.

Genieten zonder zorgen

Uitgestrekt meer en zonnige grasvelden

De centrale ontmoetingsplek van dit resort is het hemelsblauwe meer dat maar liefst 16.000 m² telt, het grootste door de mens aangelegde meer in Europa. Wanneer u in deze Spaanse streek uw eigen woning of appartement koopt, geniet u zo van een heerlijk vakantiegevoel met palmbomen, zandstranden en tal van watersportfaciliteiten. In het meer bevinden zich ook 2 kleine eilanden met beachclub. Genieten!

Uitgestrekt meer en zonnige grasvelden

De stad altijd dichtbij

De stad altijd dichtbij

Wilt u de sfeer opsnuiven buiten het ressort? Dan kan u steeds terecht in een van de vele hippe steden rondom uw nieuwe stek. Snuisteren in winkeltjes, gezellig aperitieven op een terrasje of het bruisende het nachtleven induiken: het kan hier allemaal. Wonen in Spanje staat garant voor onvoorwaardelijk plezier!

Interesse in dit project?

Vul alvast onderstaand formulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk!