V

Luxueuze Villa Op 100 M Van Het Strand

bedrooms
7
bathroom
3
totalarea
875 m²
livingarea
540 m²

Verbluffende luxueuze villa op 1e lijn gelegen aan het strand van Las Higueuras in Torre de la Horadada.

De villa is van de hand van de Zwitserse architect Massimo Di Caudo die breekt met de traditionele huizenbouw aan de Spaanse Costa door zijn villa’s

een duidelijke kubische vormgeving en functionele lijnen mee te geven.

Het microklimaat wordt uitgebreid naar elke leefruimte door het ontwerp en de verdeling van de verschillende ruimtes en dit, in samenspel met de thermische en akoestische isolatie,

creëert een harmonieuze en comfortabele omgeving, waarbij er ook speciaal nadruk wordt gelegd op een duurzame en milieuvriendelijke woning.  

 

Deze villa, gebouwd op een perceel van 875 m², heeft 7 slaapkamers waarvan 4 met een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee, 5 badkamers, een volledig uitgeruste keuken, een woonkamer met wijnkoeler en grote ramen met een prachtig uitzicht. De villa is onder andere voorzien van vloerverwarming, fan-coil airconditioning, lift met vijf haltes, beveiligde deur met toegangscode, interne bewegingsdetectoren met alarm en externe beveiligingscamera's, verwarmd zwembad met rolluik, een kleine spa, verschillende terrassen op meerdere niveaus en een volledig afgewerkte grote tuin, grote garage met aparte ingang, wasruimte en een technische ruimte.

 

De villa bevindt zich op 100 m van het strand van Las Higuericas, in Torre de la Horadada, een paradijs in alle aspecten, waar u kunt genieten van de kustlijn, de onmetelijkheid van de Middellandse Zee, de boulevard, watersporten en op 5 minuten van de haven van Torre de la Horadada en 10 minuten van de haven van San Pedro del Pinatar en vele restaurants waar u kan genieten van de beste mediterrane gastronomie.

Niet te vergeten de nabijheid van de snelweg AP7 die leidt naar 2 luchthavens San Javier (15 km) en Allicante ( 75 km )met internationale bestemmingen.

De dichtstbijzijnde stad is Pilar de la Horadada, op 1 km afstand, een rustig dorp met scholen, gezondheidscentra, politie, apotheken, etc.

Er zijn ook twee winkelcentra, Dos Mares op 5 minuten rijden in San Javier en La Zenia Boulevard, in Orihuela Costa op 15 minuten met de auto.

 

 

 

 

 

 

 


Lees meer

Algemeen

  • Type vastgoed: Nieuwbouw Woning
  • Adres: Pilar De La Horadada
  • Prijs: Prijs op aanvraag
  • Grondoppervlakte: 875 m²
  • Bewoonbare oppervlakte: 540 m²
  • Aantal slaapkamers: 7
  • Aantal badkamers: 3
  • Aantal garages: 1

Vraag meer informatie