V

Super Luxueuze Villa's Met Breed Zeezicht

bedrooms
3
bathroom
4
totalarea
500 m²
livingarea
264 m²

2 super luxueuze villa's op 500 m² gelegen in Cala Medina, een paradijs voor uitstapjes, waar u kunt genieten van de kustlijn, de onmetelijkheid van de Middellandse Zee en de zonsop - en -ondergangen.

 

Omgeven door paradijselijke baaien om te zwemmen of watersporten te beoefenen en slechts 5 minuten gelegen van de haven met zijn promenade met talrijke restaurantjes en de vuurtoren van Cabo de Palos. Slechts 3 minuten van de autosnelweg en 2 km van de prestigieuze La Manga Club Resort.

 

Deze villa heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers, een volledig uitgeruste keuken, een woonkamer met wijnkoeler en grote ramen met een prachtig uitzicht.

De villa is onder andere voorzien van vloerverwarming (fan-coil-systeem) airconditioning, lift, een kleine spa en verschillende terrassen op meerdere niveaus

en een volledig afgewerkte grote tuin (430 m²), grote garage met aparte ingang, wasruimte, berging en veranda. Een privé zwembad is optioneel.

 

De villa is van de hand van de Zwitserse architect Massimo Di Caudo die breekt met de traditionele huizenbouw aan de Spaanse Costa door zijn villa’s een duidelijke kubische vormgeving en functionele lijnen mee te geven.

Het microklimaat wordt uitgebreid naar elke leefruimte door het ontwerp en de verdeling van de verschillende ruimtes en dit, in samenspel met de thermische en akoestische isolatie, creëert een harmonieuze en comfortabele omgeving, waarbij er ook speciaal nadruk wordt gelegd op een duurzame en milieuvriendelijke woning.  

Rekening houdend met de kleinste details, gebruik makend van materialen van de hoogste kwaliteit, een gepersonaliseerd en luxueus design zonder een maximum comfort te vergeten, dit alles zorgt ervoor dat je winter en zomer kan genieten van deze villa.

 


Lees meer
€ 2.400.000

Ref: 1695237

Cabo Palos

Algemeen

  • Type vastgoed: Nieuwbouw Woning
  • Adres: Cabo Palos
  • Prijs: € 2.400.000
  • Grondoppervlakte: 500 m²
  • Bewoonbare oppervlakte: 264 m²
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Aantal badkamers: 4

Vraag meer informatie