V

Schitterende Villa Op Vooraanstaand Golfresort

bedrooms
3
bathroom
3
totalarea
558 m²
livingarea
129 m²
Project op luxe golfresort!

Er zijn verschillende types van villa beschikbaar, allen op ruime percelen met een modern design, omringd door prachtige natuur.  Alle  villa's zijn vervaardigd in de hoogwaardigste en nieuwste materialen, met de nadruk op comfort en luxe, in combinatie met lichtrijke sferen. 

Door het gebruik van enorme lichtpartijen wordt de woonst verlengd naar de omliggende natuur en golfterreinen, wat een adembenemend uitzicht creëert. 
Geniet in uiterste rust en sereniteit van je woonst, in een oase waar luxe en natuur samenkomt. 

Deze villa ligt op de prestigieuze Las Colinas Golf & Country Club. Het landschap en de vele bomen leveren een ongeëvenaarde privacy. Naast het golfen biedt het resort ook tal van andere sporten zoals tennis, squash, paddle tennis, zwemmen en fitness. Ook zijn er fiets- en wandelpaden, met een lengte van 8 kilometer, door de bossen van het natuurreservaat. Het clubhuis ligt in het hart van het resort en bevat naast een Pro-shop, kleedruimtes, restaurant en bar, ook een prachtig terras met uitzicht op een meer en de 18de hole.
Daarnaast heeft het resort een, exclusief voor eigenaars toegankelijke, privé beach club aan het strand Dehesa de Campoamor op slechts 10 minuten verwijderd van het resort.
Het resort ligt op respectievelijk 45 en 30 minuten rijden van de luchthavens te Alicante en Murcia. 

Lees meer
€ 810.000

Ref: 1706907

Las Colinas

Algemeen

  • Type vastgoed: Villa
  • Adres: Las Colinas
  • Prijs: € 810.000
  • Grondoppervlakte: 558 m²
  • Bewoonbare oppervlakte: 129 m²
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Aantal badkamers: 3

Vraag meer informatie

Vergelijkbare panden