V

Luxe Appartement Met Prachtig Zicht Op Zee

bedrooms
2
bathroom
2
livingarea
107 m²
Luxueus project met ruime appartementen, allen met grote private tuinen of terrassen, op een steenworp van de zee en het strand.

De appartementen hebben 1 tot 4 slaapkamers en grote terrassen met oppervlaktes tussen 20 en meer dan 130 m2, vanwaar je de zee en het natuurpark Sierra Helada kunt zien.
Het resort is gelegen op een perceel van 30.000 m2, een volledig autovrije zone op de beste locatie van Playa del Albir. Hier vind je een unieke oase van rust.  

Rondom de gebouwen en op verschillende niveaus zullen er sierfonteinen en zwembaden zijn. Heel het complex is prachtig aangelegd met groene zones & tropische tuinen. Bovendien zal er ook een verwarmd overdekt zwembad zijn. Andere gemeenschappelijke faciliteiten zijn een bioscoop, yogastudio, fitness, padelvelden, fietsenstalling, co-workingruimtes,.. 
De urbanisatie heeft een eigen fruit- en groenteboomgaard die refereert naar de oorsprong van traditionele landbouw in het Albir gebied.

Het resort ligt aan de Costa Blanca, in Playa del Albir bij l´Alfas del Pi.
Het is de perfecte plek om te wonen of te genieten van een vakantie vol comfort en rust. Wat dit gebied zo speciaal maakt is het goede weer, ongelooflijke stranden en de adembenemende landschappen.

Lees meer
€ 524.500

Ref: 1708136

Albir

Algemeen

  • Adres: Albir
  • Prijs: € 524.500
  • Bewoonbare oppervlakte: 107 m²
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Aantal badkamers: 2

Vraag meer informatie

Vergelijkbare panden