V

Fijne Vakantie-Appartementen Op Gegeerde Locatie

bedrooms
2
bathroom
2
livingarea
68 m²
Complex met moderne appartementen, op een centrale ligging en instapklaar tegen zomer 2023! 

De 94 appartementen zijn allen voorzien van 2 slaap- en 2 badkamers. De open leefruimte, met uitgeruste keuken, sluit aan op de buitengedeeltes. Iedere unit is voorzien van comfort en luxe met onder andere vloerverwarming in de badkamers, spots, led-strips, ingebouwd aircosysteem, etc. 
Het gelijkvloers beschikt over een tuin, de tussenverdiepen over een terras en de penthouses hebben elk hun eigen solarium. Elke unit heeft een autostaanplaats en het complex beschikt over een gemeenschappelijk zwem- en kinderbad. 

Het project bevindt zich op een uiterst gunstige locatie aan de Orihuela Costa, de perfecte plaats voor ieder type vakantieganger. Om te starten beschik je over alle nodige diensten en faciliteiten binnen de omgeving: supermarkten, restaurants, bars, apotheek,.. In het shoppingcenter Zenia Boulevard vind je een nog ruimer aanbod aan winkels, boetieks en entertainment. 
Strandgangers kunnen terecht op een kustlijn van maar liefst 16 km, met prachtige zandstranden, baaien en mogelijkheden tot watersport. Ook golfers en andere sportliefhebbers kunnen terecht in een van de talloze terreinen of faciliteiten in de nabije omgeving.
Kortom, de ideale locatie voor een korte vakantie, of verblijf het hele jaar door! 

Lees meer
€ 229.800

Ref: 1708290

Orihuela Costa

Algemeen

  • Type vastgoed: Appartement
  • Adres: Orihuela Costa
  • Prijs: € 229.800
  • Bewoonbare oppervlakte: 68 m²
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Aantal badkamers: 2

Vraag meer informatie

Vergelijkbare panden