V

Prachtig Wonen Aan De Oostkust Van Mallorca

bedrooms
2
bathroom
2
totalarea
266 m²
livingarea
75 m²
Project van halfopen villa's met prachtig natuurzicht aan de oostkust van Mallorca!  

De woonsten beschikken over 2 tot 4 slaapkamers. Grote raampartijen zorgen voor harmonie met de natuur buiten. De ruime terrassen in je privé tuin bieden een ideaal moment van rust, met de mogelijkheid om een eigen zwembad te plaatsen. 
Dit project biedt je de opportuniteit om te wonen in een omgeving met enorme ecologische waarde. 158 villa’s, waarvan 30 gebouwd in de eerste fase met ruime kamers en uitzicht op het helder oceaanwater van Mallorca of imposante bergketens.
De keukens worden geleverd met meubilair en elektrische apparatuur, volledig geïnstalleerd. Er is airconditioning in alle kamers (warm/koud) en pre-installatie voor domotica. 
Alle woningen hebben een buitenparkeerplaats.
Het wooncomplex is ontworpen om van het beste te genieten: familiemomenten, ontspanning, sport en welzijn. Met twee zwembaden -buiten voor de warmste dagen en binnen om ook in de winter van te genieten-, een spa en een volledig uitgeruste fitnessruimte. Verder beschik je over een bioscoop, gastronomische bar en verschillende ruimtes waar men kan samenkomen. 

Het project ligt in Cala Romántica, een prachtige stukje ongerepte natuur aan de oostkust van Mallorca. Je woont hier op minder dan 10 minuten afstand van verschillende kristalheldere baaien in de omgeving en van de stad Manacor, met een breed scala faciliteiten en diensten: restaurants, supermarkten, bars, apotheek, winkels - en vele andere culturele mogelijkheden. Op korte afstand vindt je verschillende golfbanen en tennis- of padelclubs. 

Geniet van je eigen stukje paradijs, als vakantie of het hele jaar door! 

Lees meer
€ 380.000

Ref: 1709428

S'illot

Algemeen

  • Type vastgoed: Villa
  • Adres: S'illot
  • Prijs: € 380.000
  • Grondoppervlakte: 266 m²
  • Bewoonbare oppervlakte: 75 m²
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Aantal badkamers: 2

Vraag meer informatie