V

Luxe Appartementen

bedrooms
3
bathroom
2
livingarea
107 m²

Dit nieuwe top project is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende gasten. Het biedt ongetwijfeld een concept van discrete en functionele luxe dat zeer moeilijk te vinden is op Menorca. De intimiteit en privacy van de individuele appartementen gaan harmonieus samen met de gemeenschappelijke ruimtes, die voldoende ruimte bieden voor ontspanning, werk en sociale contacten.

Dit wooncomplex, met uitzicht op zee, ligt op 200 meter van het strand van Arenal d'en Castell, Menorca en is ontworpen door het exclusieve architectenbureau M3 van Menorca. Het beschikt over alle faciliteiten en diensten van een exclusieve urbanisatie.

Het is een uitstekende investeringsmogelijkheid. Vanaf € 350.000.

Het bestaat uit 32 unieke appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers en ruime terrassen van tussen de 100 en 260 m². Het heeft alle comfort en de beste kwaliteiten op de markt om het hele jaar door te wonen.

De appartementen zelf schomelen in grootte van 80 tot 234 m² en hebben een parkeerplaats en berging.

Het complex is uitgerust met beveiligingscamera’s en in de gemeenschappelijke delen vind je een coworking ruimte, een gemeenschappelijk zwembad en speelruimte voor kinderen.

De penthouses beschikken over een privézwembad.

 


Lees meer
€ 495.000

Algemeen

  • Type vastgoed: Appartement
  • Adres: Arenal D'en Castell
  • Prijs: € 495.000
  • Bewoonbare oppervlakte: 107 m²
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Aantal badkamers: 2

Vraag meer informatie

Vergelijkbare panden