V

Hypermodern Resort Met Ondergrondse Parking & Spa

bedrooms
2
bathroom
2
livingarea
78 m²
Hypermodern resort met een uniek golvend gevelontwerp, geïnspireerd door de architectuur van plaatsen als Dubai & Singapore!

Ieder appartement biedt een grote leefruimte met open keuken, 2 slaap- & 2 badkamers. De oppervlakten van de appartementen zijn 78,37 m2 of 80,30 m2 met uitzichtsterrassen van 19 m2 tot 56 m2. Iedere ruimte wordt optimaal verlicht dankzij hoge plafonds en panoramische ramen. De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur. Inclusief pre-installatie van centrale airconditioning en ondergrondse parkeerplaats.
Omheind complex met een zwembad, groene zone & spa het hele jaar door. Verdere faciliteiten bestaan uit een co-working-space, slim postkantoor, 24-uurskoffiepunt, oplaadstations voor elektrische auto's en scooters eneen kinderspeelplaats op het terrein. Overal is ultrasnel internet gegarandeerd. 
Zonnepanelen en een duurzaam ontwerp zorgen voor energie-efficiëntie klasse A.

Het resort ligt in de populaire urbanisatie El Raso, vlakbij de witte zandstranden van Guardamar en nabij zoutmeer La Mata, een uitgestrekt natuurreservaat. Deze locatie staat hoog aangeschreven bij wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers in het algemeen. 
De perfecte plaats om het hele jaar door te wonen, als vakantiehuis of als investering voor verhuurdoeleinden.
Makkelijk te bereiken via de luchthaven te Alicante, op 35 minuten rijden. 

Lees meer
€ 259.000

Ref: 1710276

Guardamar

Algemeen

  • Type vastgoed: Appartement
  • Adres: Guardamar
  • Prijs: € 259.000
  • Bewoonbare oppervlakte: 78 m²
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Aantal badkamers: 2

Vraag meer informatie

Vergelijkbare panden