V

Urbanisatie Met Huizen In Spaanse Stijl

bedrooms
3
bathroom
2
totalarea
486 m²
livingarea
108 m²
Nieuwe urbanisatie met huizen en villa's, gebouwd in Spaanse stijl! 

Het project betreft woningen met een omheind perceel van ongeveer 600 m2, binnen een gesloten gemeenschap, met toegangscontrole en 24 uur bewakingsdienst.
De villa's zijn instapklaar, met afgewerkte badkamers en de optie tot ingerichte keuken. Op het perceel is genoeg ruimte om je eigen privézwembad, lounge, carport, uitbreiding terras,.. aan te leggen. Iedere woonst beschikt over 2 tot 4 slaapkamers, alsook 2 tot 3 badkamers. 

De belangrijkste voorzieningen bevinden zich op slechts 2 minuten rijden van je huis. Je vindt een groot aantal diensten in dit gebied: supermarkten, bakker, vele restaurants en bars, medisch centrum, bank en ook een wekelijkse markt met kleding en vers fruit! Op 5 minuten met de auto tref je winkelcentrum "Parque Almenara", waar je alles kunt vinden qua kleding, levensmiddelen, meubels, huishoudelijke apparaten alsook een bioscoop! Kortom, alles wat je nodig hebt om comfortabel te wonen.
Purias is een plaatsje aan de Middellandse Zeekust, op slechts 15 minuten met de auto van de zandstranden van Águilas. Het centrum van Lorca ligt op 10 minuten rijden, en voor liefhebbers bevindt het Lorca Golf Resort zich op slechts 5 minuten rijden.
Vervoer met de auto biedt een gemakkelijke toegang tot de snelweg, op iets meer dan 1 uur van de belangrijkste luchthavens (Alicante, Almería,...).

Lees meer
€ 212.000

Ref: 1710725

Lorca

Algemeen

  • Type vastgoed: Villa
  • Adres: Lorca
  • Prijs: € 212.000
  • Grondoppervlakte: 486 m²
  • Bewoonbare oppervlakte: 108 m²
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Aantal badkamers: 2

Vraag meer informatie

Vergelijkbare panden