V

Luxe Appartement In Vakantiecomplex

bedrooms
2
bathroom
2
livingarea
78 m²

Zeer recent en dus instapklaar prachtig vakantieappartement op El Raso, Guardamar de Segura. Dit modern gelijkvloersappartement met privé tuin ligt in het schitterend Area Beach complex met een ruime tuin met groot gemeenschappelijk zwembad en ook een spa met fitnessruimte.
Er is ook een berging en ondergrondse autostaanplaats inbegrepen.
Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers met ingebouwde kasten en elk een eigen badkamer met inloopdouche, wastafel, toilet en haardroger. Het terras biedt de perfecte plek om 's ochtends te genieten van een ontbijt in de zon. Het appartement is uitgerust met een centraal koel- en verwarmingssysteem voor een ideaal klimaat op elk moment van het jaar. Het heeft een lichtrijke living en open keuken die volledig ingericht is en waar je alles hebt wat je nodig hebt, inclusief een magnetron, vaatwasser, oven, inductie kookplaat, koelkast, vriezer, Nespresso-apparaat, broodrooster en fruitpers. Daarnaast is er ook een berging met een wasmachine en voldoende opbergruimte in het appartement.

Het appartement wordt verkocht met alle meubels, decoratie, Smart-TV en huisraad inbegrepen en is dus echt instapklaar.

El Raso is gelegen naast het prachtige La Mata natuurreservaat, en op 5 minuten rijden van de zandstranden van Guardamar in Costa Blanca Zuid aan de Middellandse Zee. In de directe omgeving van de vakantiewoning vind je diverse restaurants, bars, winkeltjes en een supermarkt, die allemaal op loopafstand te bereiken zijn. Het grootste en moderne winkelcentrum La Zenia Boulevard ligt ook om 20 minuten rijden. Deze rustige omgeving maakt deze regio ook zeer gegeerd bij wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. 
Het ligt op minder dan een halfuur rijden van de luchthaven van Alicante en de steden Alicante, Elche, Murcia en Cartagena, die allemaal op minder dan 45 minuten verwijderd zijn, bieden veel cultuur en ontspanning.

Het zalige klimaat van de Costa Blanca Zuid gedurende het ganse jaar maakt dit de ideale vakantieplek om te ontspannen!


Lees meer
€ 269.500

Ref: 1710744

El Raso

Algemeen

  • Type vastgoed: Appartement
  • Adres: El Raso
  • Prijs: € 269.500
  • Bewoonbare oppervlakte: 78 m²
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Aantal badkamers: 2

Vraag meer informatie

Vergelijkbare panden